مواد اولیه ساخت فلاشینگ ساختمان
می پردازیم:
فلاشینگ نمای در و پنجره
فلاشینگ نمای در و پنجره، یک لبه فلزی بالای در یا لبه بالایی پنجره ایجاد میکند. این لبه باعث تشکیل قاب دور در یا پنجره میشود که زیبایی بیشتری به نما میدهد. فلاشینگ در و پنجره برای آب بندی و عایق بندی لبهها، قرنیزهای در و پنجرهها و جلوگیری از ورود برف و باران به درون ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. وجود فلاشینگ نمای در و پنجره از ریزش برف و باران روی شیشه پنجره جلوگیری میکند. از فلاشینگهای پرکاربرد در زمینه در و پنجره میتوان به فلاشینگ چهارچوب قاشقی، فلاشینگ فرانسوی پله دار، فلاشینگ چهارچوب سایه دار، فلاشینگ دو لبه و فلاشینگ چهارچوب دو پله اشاره کرد.
فلاشینگ درب و پنجره
فلاشینگ نمای سقف شیروانی
فلاشینگ سقف شیروانی از نفوذ گرد و غبار جلوگیری میکند و نمای زیباتری به ساندویچ پانلهای سقف میبخشد. فلاشینگ نمای مورد استفاده برای سقف شیروانی به چند دسته تبدیل میشود:
فلاشینگ هلالی: به شکل هلال طراحی و ساخته شده است و در کنار آب بندی، زیبایی بیشتری به نما میدهد. معمولاً برای ساخت این مدل فلاشینگ از ورق گالوانیزه در ابعاد و ضخامت های مختلف استفاده میکنند.
فلاشینگ سقف شیروانی
فلاشینگ پلهای: با ظاهری پله مانند برای ظاهر بیرونی و نمای شیروانی استفاده میشود.
فلاشینگ آینهای: به دلیل زیبایی و ایجاد ظاهر جذاب برای نمای ساختمان گزینه بسیار مناسبی است.
میتوان به انواع دیگری از این سازه چون فلاشینگ آلاچیق، فلاشینگ تراس، فلاشینگ شاه نشین، فلاشینگ ویلا و فلاشینگ لبه دیواری نیز اشاره کرد که کاربرد کمتری دارند.
فلاشینگ سقف و شیروانی
فلاشینگ روی دیوار
فلاشینگهایی که برای دیوار استفاده میشوند به عنوان پوشش و محافظت کننده در برابر نم و رطوبت کاربرد دارند. این فلاشینگهای ساختمان در نقاط اتصال دو دیوار ، سقف و دیوار نیز با نصب به صورت افقی از داخل یا خارج استفاده میشوند.
فلاشینگ برای پشت بام
پوششهای سنگی که در گذشته در لبه پشت بام استفاده میشدند جای خود را با فلاشینگهای پشت بام عوض کردهاند. سنگهای مورد استفاده در گذشته ممکن بود با شکستگی مواجه شوند. اما در فلاشینگهای امروزی این مشکلات وجود ندارد و ایمنی هم ایجاد میشود. فلاشینگ نمای بام برای درزبندی و غباربندی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
فلاشینگ برای پیشانی ساختمان
پیشانی ساختمان با هدف جلوگیری از آسیب به ساختمان و نمای آن ایجاد میشود. با اجرای فلاشینگ نما می توان به شکل بهتری از پیشانی ساختمان محافظت کرد. این فلاشینگ موجب جلوگیری از ریزش برف و باران بر روی نما و درب و پنجرهها میشود و از فرسودگی آنها پیشگیری میکند.
فلاشینگ آلاچیقفلاشینگ برای محیط های سرباز مانند آلاچیق و پارکینگ
نصب فلاشینگ در محیط های روباز مانند پارکینگ و آلاچیق باعث میشود تا از ریزش برف و باران و تابش مستقیم نور خورشید جلوگیری شود. با کمک فلاشینگ احتمال فرسودگی در اثر رطوبت و نور خورشید کاهش می یابد.
تفاوت فلاشینگ نمای داخلی و خارجی چیست؟
فلاشینگ خارجی برای پوشش دور تا دور پشت بام و دیوارهای حیاط و همچنین نمای بیرونی ساختمان استفاده میشود. به طور مداوم در معرض تابش نور خورشید و برف و باران و باد است. به کمک فلاشینگ خارجی از ساختمان در برابر آنها حفاظت میشود. فلاشینگ نمای داخلی برای قسمتهایی مورد استفاده قرار میگیرد که امکان نفوذ آب از آن قسمت بیشتر است. فلاشینگ داخلی، آب وارد شده به داخل را به سمت بیرون هدایت میکند و اجازه ورود آب به بخشهای داخلی را نمیدهد.
ضخامت فلاشینگ نمای ساختمان چقدر باید باشد؟
فلاشینگ ساختمان با توجه به محل استفاده و کاربرد، ضخامتهای مختلفی دارد. انتخاب ضخامت مورد نیاز برای فلاشینگ توسط متخصصان این حوزه انجام میشود.
نحوه اجرای فلاشینگ ساختمان
اجرای فلاشینگ ساختمان به محل استفاده، بستگی دارد. نوع متریال فلاشینگ از عواملی است که در روش و جزئیات اجرا تاثیر زیادی دارد. برای اجرای درست فلاشینگ نمای ساختمان لازم است از فردی کمک گرفته شود که با انواع فلاشینگها و روشهای اجرا آشنایی دارد.
فلاشینگ نما را میتوان روی قسمتهای مختلفی اجرا کرد. به طور مثال روی پیشانی ساختمان، روی آبچکان برف و باران، دو سطح مجزا و همچنین روی پوشش سقف نورگیر قابل نصب است. علاوه بر این، برای پوشش سوله ها، انبارها و کارخانجات صنعتی نیز به کار می رود.
اجرای پارتیشن داخلی محوطه اداری صنعتی، تجاری، ورزشی و سردخانههای صنعتی با استفاده از ساندویچ پنل، اجرای آبرو در ساختمان های شیب دار، اجرای لمبه کاری و ورق کاری زیر پوشش سقف از دیگر موارد کاربرد فلاشینگ نمای ساختمان است.
نحوه اجرا فلاشینگ ساختمان
انواع فلاشینگ نما از لحاظ اجرایی
اجرای فلاشینگ نما بر روی آبچگان برف و باران از ورق های روغنی برف و باران
اجرای فلاشینک نما برای پیشانی ساختمان
اجرای فلاشینگ نما برای دو سطح مجزا که اصطلاحا به آن ژوئن نیز می گویند.
اجرای پوشش سقف نورگیر یا همان روشنایی از پلی کربنات یا فایبر گلاس
اجرای پوشش سقف برای محوطه سرباز با ورق های رنگی که برای آلاچیق و پارکینگ مورد استفاده است.
اجرای پوشش سوله ها، انبار ها و کارخانجات صنعتی، استخر و سالن های ورزشی، ساختمان های ویلایی، نورگیر پارکینگ های حیاط آلاچیقی و گلخانه های پرورش گل و قارچ و ….. با استفاده از ورق های سینوس رنگی، ورق های طرح سفال شادو لاین پلی کربنات و ساندویچ پانل
اجرای پارتیشن داخلی محوطه اداری، صنعتی، تجاری، ورزشی و سردخانه های صنعتی و ساختمان با استفاده از ساندویچ پانل
اجرای آبرو در ساختمان های شیب دار با استفاده از ورق های گالوانیزه یا ورق های رنگی در ضخامت و طرح های مختلف
اجرای لمبه کاری و ورق کاری زیر پوشش سقف و همچنین زیر کنسول بیرونی سقف شیبدار از ورق های روغنی و رنگی
موارد استفاده از فلاشینگ دیواری
ساندویچ پانل برای سقف و دیوارهای ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. هسته از جنس فوم است و دو دیواره فولادی هسته را در بر میگیرند. با توجه به محل مورد استفاده در کنار آن از مصالح دیگری مثل بتن و فولاد استفاده میشود. بیشتر این ساندویچ پانلها به عنوان عایق گرما، سرما، رطوبت و صدا شناخته میشوند. این دیواره پیش ساخته در عین سبکی از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است.
موارد استفاده از فلاشینگ دیواری
کاربردهای ساندویچ پانل دیواری :
اجرای پوشش سقف و دیواره سردخانه بالا و زیر صفر
ساخت و اجرای سقف و دیواره ساختمان پیش ساخته پانلی
نصب و اجرای انواع ابرو و انواع فلاشینگ نما و پارتیشین بندی داخلی انواع سازه فلزی و سوله صنعتی با پانل
اجرای پوشش سقف و دیواره انواع پروژه های خود با ساندویچ پانل و ورق رنگی در سراسر کشور با برترین کیفیت در کمترین زمان
نصب پانل دیواری
برای نصب و اجرای ساندویچ پانل از پروفیلهای آهنی برای دیواره کشی و شاسی کشی استفاده میشود. بعد از نصب با پیچ گالوانیزه عملیات فیکس کردن انجام میشود.
نصب فلاشینگ دیواری
موارد استفاده از فلاشینگ سقفی
ساندویچ پانل سقفی مانند پانل های دیواری هستند. نسبت به نوع دیواری ضریب حرارتی پایینتری دارد. در این ساندویچ پانل ها، از فوم پلی یورتان برای لایه میانی (به عنوان عایق) استفاده میشود. ورق هایی از جنس گالوانیزه و آلوزینک در دو طرف عایق قرار دارند. به این روش این ساندویچ پانل عایق مناسبی برای صوت و حرارت است. این پانلها ممکن است از نوع نسوز باشند که در برابر اشتعال نیز بسیار مقاوم هستند.
نصب فلاشینگ سقف
کاربرد های ساندویچ پانل سقفی:
ساندویچ پانل سقفی برای پوشش سقف و دیوار سوله و ساختمان های صنعتی، کانتینر های حمل و نقل، انواع سردخانه های ثابت و متحرک به کار می رود. ضمن اینکه در کانکس های ثابت و متحرک، انبار و سیلو، مرغداری ها و دامدار ی های مدرن هم استفاده می شوند.
نصب پانل سقفی
برای نصب این نوع پانل نیز مانند انواع دیگر باید برای زیرسازی از پروفیل استفاده شود. بعد از انجام فرآیند زیرسازی، ساندویچ پانلها نصب میشوند. برای نصب این ساندویچ پانلها از پیچهای مخصوص با ارتفاع استاندارد باید استفاده شود. کاربرد فلاشینگ زیر تاج و بالای تاج در نصب پانل سقفی می باشد.
فلاشینگ سقفی
نصب فلاشینگ روی ساندویچ پانل
فلاشینگ علاوه بر زیباسازی نمای ساختمان، از آن در برابر نفوذ آب محافظت میکند. فلاشینگ نما قسمتهای خالی فضای میان دو ساندویچ پانل را پر میکند.
نصب فلاشینگ
نکات بسیار مهمی درباره ی نصب فلاشینگ وجود دارند که متخصصان ساختمان باید در باره آن ها اظهارنظر کنند.
پیش از نصب نما، باید محل مورد نظر را با استفاده از سیمان یا سنگ کاری بسیار محکم و صاف، زیرسازی کرد.
حین نصب نما فاصله آن نسبت به دیوار بین 3 تا 5 سانتی متر باشد.
محل اتصال بخش های مختلف نما را با استفاده از چسب اکواریوم، بتونه یا جوشکاری آب بندی کرد.
در صورت بادخیز بودن محل نصب، از وسایلی مانند قوطی یا نبشی برای زیرسازی استفاده شود که فلاشینگ به قوطی یا نبشی، پیچ یا پرچ میشود.
ملاتی که روی دیوار بام و حیاط که برای زیر سازی فلاشینگ استفاده میشود باید کمی شیب داشته باشد. وجود این شیب رو به داخل باعث میشود تا آب باران یا برف بر سطح خارجی دیوار نما نفوذ نکند. شیب برای زیر سازی نما و پنجره رو به سمت بیرون است.
نصاب مناسب برای نصب فلاشینگ ساختمان
برای جلوگیری از تعویض یا تعمیر زودهنگام فلاشینگ، باید از فردی ماهر کمک گرفت. اگر برای نصب فلاشینگ از نیروی متخصص استفاده نشود، این محصول در مدت زمان کوتاهی با مشکل مواجه خواهد شد.
نصاب فلاشینگ ساختمان
قیمت فلاشینگ ساختمان چقدر است؟
برای فلاشینگ نما هزینهای به طور ثابت نمیتوان اعلام کرد. عوامل موثر بر قیمت فلاشینگ نما شامل نوع، ضخامت و ابعاد ورقها، نوع آلیاژ و متراژ می شوند. علاوه بر این، قیمت فلاشینگ ساختمان در پروژه ها به انتخاب سازنده یا مشتری بستگی دارد.
ورق های سیاه روغنی نسبت به ورق های گالوانیزه و آلومینیومی کیفیت پایین تری دارند. با توجه به کیفیت پایینتر، قیمت ارزان تری هم خواهند داشت. ورق های گالوانیزه در جایگاه وسط قرار دارند. ورق های آلومینیومی، کیفیت بالایی دارند. به همین علت گران تر از سایر ورق ها هستند.
برچسب: ،